Dags att skrota den gamla bilen?

Att skrota bilen kommer med flera fördelar. Inte bara blir du av med en bil som troligtvis tar massa plats och skapar onödig stress, du ser även till att minimera miljösakdorna. Dessutom kommer flera av bildelarna att återvinnas, som ett resultat av skrotningen av din bil.

Har du en bil som står och väntar på att bli skrotad? Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig. Vi hämta upp bilen, skrotar den och tar sedan hand om allt nödvändigt pappersarbete, helt gratis.

Utmärkt
Baserat på 255 omdömen
Kina Sjöström
September 22, 2022.
Mycket snabb och trevlig service! Det var var enkelt att boka tid för upphämtning av bilen, och pengarna kom in på kontot direkt. Tack!
Annika Åkerholm
September 4, 2022.
Outstanding service! Mållös fortfarande efter att en vecka gått sedan jag skickade Malmby Bilskrot ett meddelande. De tog emot bilen helgtid och körde mig till stationen, pengarna på kontot samma kväll. Ni skötte rubbet. Tack!
Edge Sam
Juli 14, 2022.
Trävliga personal 👍🚩🚩🚩
Stefan Räjert
Juli 7, 2022.
Full poäng, dröjde bara minuter från att jag skickat formuläret så hade vi kontakt, någon timme senare var första bilen hämtad. Den andra fick gå dagen efter och pengar fanns direkt på kontot. Bra jobbat!
Michelle Eriksson
Juli 5, 2022.
Jätte trevliga och super snabba va hos mig 3 timmar efter samtal 👏👍👏
Pia Tiainen
Juli 5, 2022.
Enkelt och bra service🤗🤗
Ann-charlotte Lindegren
Juni 21, 2022.
Toppen, snabba tillmötesgående och inga knasigheter! Stort tack!

Hur du effektivt skrotar bilen I 3 steg

1) Boka upphämtning helt gratis

Använd antingen vårt online-formulär eller ring oss direkt på 0707134868.

2) Inkludera ditt registreringsbevis

Se till att du lämnar ditt senaste registreringsbevis i bilen innan den skall skrotas.

3) Upphämtning

Vi hämtar upp din bil helt gratis och ser till att den blir skrotad.

Skrota bilen – hur det går till

Genom åren har vi jobbat hårt för att göra processen så enkel som möjligt för våra kunder när de behöver skrota sina bilar. Vi erbjuder gratis upphämtning av din bil eller så kör du den direkt till vår bilskrot.

För att vi skall kunna skrota din bil behöver vi ha det senaste registreringsbeviset (gula delen, del 2). Se till att du har detta dokument liggandes i bilen innan vi hämtar upp den.

När allt är på plats så ser vi till att allt miljöfarligt material tas bort och kasseras på ett säkert sätt. En bil innehåller vanligtvis olja, batterisyra, bränsle, kylvätska. Allt detta tar vi hand om.

När allt material som utgör en risk har tagits bort, börjar vi montera ner bilen och behåller de bildelar som kan återvinnas. Till sist avregistreras din bil.

Vi behöver ditt registreringsbevis

För att skrotningen av din bil ska gå så smidigt som möjligt kräver vi det senaste registreringsbeviset. Det är specifikt den gula delen, del 2 som vi är ute efter.

Om ditt registreringsbevis är på villovägar kan du alltid beställa ett nytt på Transportstyrelsen hemsida genom att klicka här. Tänk dock på att det kan dröja några dagar innan du får det. Så fort du har beviset kan du boka upphämtning och skrota med oss!

Redo att skrota din bil?

Boka gratis hämtning.

*Obs: Om du vill skrota din bil av årsmodell 1988 eller äldre, kan det tillkomma ytterligare avgifter. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Avbokningspolicy

Vid avbokning tillkommer en avbokningsavgift på 3000 kr.