Har du en skrotbil i Stockholm?

En trasig eller oduglig gammal bil som lagt av tar inte bara upp en massa onödig plats, den är dessutom en fara för miljön. Uttjänta bilar som står och skräpar kan läcka giftiga och miljöfarliga medel. Det här kan utgöra ett stort problem och är en fara för både för dig och naturen.

Låt oss hämta din skrotbil i stället. Vi hjälper alla i Stockholm att skrota bilen. Vi tar hand om bilens miljöfarliga material på ett säkert sätt och ser till att alla delar återvinns och skrotas miljövänligt.

Om du har en skrotbil i Stockholm – kontakta oss så hjälper vi dig. Vi hämtar upp bilen på en plats du själv väljer och skrotar den – helt gratis. Vi sköter dessutom allt krångligt pappersarbete.

Baserat på 255 omdömen
Kina Sjöström
September 22, 2022.
Mycket snabb och trevlig service! Det var var enkelt att boka tid för upphämtning av bilen, och pengarna kom in på kontot direkt. Tack!
Annika Åkerholm
September 4, 2022.
Outstanding service! Mållös fortfarande efter att en vecka gått sedan jag skickade Malmby Bilskrot ett meddelande. De tog emot bilen helgtid och körde mig till stationen, pengarna på kontot samma kväll. Ni skötte rubbet. Tack!
Edge Sam
Juli 14, 2022.
Trävliga personal 👍🚩🚩🚩
Stefan Räjert
Juli 7, 2022.
Full poäng, dröjde bara minuter från att jag skickat formuläret så hade vi kontakt, någon timme senare var första bilen hämtad. Den andra fick gå dagen efter och pengar fanns direkt på kontot. Bra jobbat!
Michelle Eriksson
Juli 5, 2022.
Jätte trevliga och super snabba va hos mig 3 timmar efter samtal 👏👍👏
Pia Tiainen
Juli 5, 2022.
Enkelt och bra service🤗🤗
Ann-charlotte Lindegren
Juni 21, 2022.
Toppen, snabba tillmötesgående och inga knasigheter! Stort tack!

3 steg för att skrota bilen i Stockholm

1) Boka en gratis upphämtning

Välj tid och plats så kommer vi och hämtar din bil, boka via vårt online-formulär eller ring oss på 015225284.

2) Registreringsbevis

Vi behöver ha bilens senaste registreringsbevis, annars kan vi inte ta med och skrota bilen åt dig.

3) Upphämtning

Vi anländer och plockar upp bilen för skrotning i Stockholm. Vi tar den sedan till vår bilskrot, där den återvinns.

Hur bilar skrotas i Stockholm

Det allra första steget är att du bokar in en tid för gratis upphämtning och skrotning av din bil. Ring eller fyll i vårt kontaktformulär på hemsidan så kommer vi och hämtar när det passar dig.  

En viktig sak är att du ser till att bilens senaste registreringsbevis  (gula delen, del2) följer med bilen. Utan registreringsbeviset kan vi inte skrota din bil.

Vid själva skrotningen av bilen tar vi först hand om alla farliga material som finns i bilen. Här finns allt det som kan skada miljön och omgivningen, t.ex. olja, batterisyra, kylmedel och även delar av airbagen. Vi tar hand om alltihop på ett säkert och miljövänligt sätt.

Efter att alla farliga medel och delar plockats bort, börjar vi med att ta isär bilen. Alla delar som kan få ett andra liv återanvänds. Resten återvinns och omvandlas i bilskroten.

Det sista steget är att din bil blir avregistrerad.

Vi behöver registreringsbeviset

Enligt lag måste alla som vill skrota bilen kunna visa upp det senaste registreringsbeviset. Om du saknar eller har tappat bort ditt registreringsbevis (gula delen, del 2) går det att beställa nytt på Transportstyrelsens hemsida, genom att klicka här.

Räkna med att det tar några arbetsdagar innan du får det hemskickat.

När du har fått ditt nya registreringsbevis, så kan du boka vår kostnadsfria upphämtning av din skrotbil i Stockholm.

Redo att skrota din bil?

Boka gratis hämtning.

*För bilar äldre än årsmodell 1985, kan det innebära vissa tilläggsavgifter. Vänligen ring oss för mer information och hör hur det ser ut för just din bil.

Avbokningspolicy

Vi har en avbokningsavgift på upphämtningen på 1500 SEK.