Vi erbjuder gratis upphämtning av din bil på följande platser:

Stockholm – Södertälje – Uppsala – Örebro – Västerås – Strängnäs – Eskilstuna – Nykvarn – Nyköping – Norrköping & närliggande områden.

Skrota bilen i 3 enkla steg

Boka gratis upphämtning

Ring oss på 0152-25284 eller fyll i vårt enkla online-formulär för att beställa gratis upphämtning av din bil.

Ta fram ditt registreringsbevis

Skriv under den gula delen av registreringsbeviset och lämna kvar den i bilen.

Upphämtning

Vi hämtar oftast din bil redan samma dag. Du kan självklart välja ett annat datum då vi ska hämta din bil.

Att skrota bilen har aldrig varit enklare! Vi hämtar bilen åt dig och sköter allt tråkigt pappersarbete. Och som om inte det vore nog – vi gör det helt kostnadsfritt. Låt en auktoriserad bilskrot med professionell personal ta hand om din bil och se till att det som kan återanvändas kommer till användning. Du kan känna dig trygg med att allt miljöfarligt avfall tas om hand och sorteras.

Fyll i vårt enkla formulär så ordnar vi med resten. Vi kan oftast hämta din bil redan samma dag, men vi kan självklart komma senare om så önskas.

Om Malmby Bilskrot AB

Malmby Bilskrot AB har sedan starten 1985 demonterat bilar, sett till att komponenter återanvänts samt att miljöfarliga ämnen tagits om hand. Vi är en auktoriserad bilskrot med miljö- och kvalitetscertifikat från SBR. Lämnar du bilen i våra händer så kan du känna dig trygg med att den tas om hand på bästa tänkbara sätt. Vi har även förenklat vår beställningsprocess genom att erbjuda beställning online. Att skrota bilen är nu enklare än att beställa hämtmat från restaurangen! Genom att fylla i vårt formulär och lägga nycklarna i bilen med registreringsbeviset synligt så har vi allt vi behöver. Vi demonterar bilen och avregistrerar den. Testa du också redan idag. Vi har många trogna kunder och fäster stor vikt vid det personliga bemötandet.

Redo att skrota din bil?

  •  Helt kostnadsfritt
  •   Service samma dag
  •   Inget krångel för dig
  •   Överlägsen kundservice

*Avgifter tillkommer för bilmodeller äldre än 1988.
* Avgifter tillkommer för bilar som saknar många delar dvs. inte är kompletta.