Sälj en krockad bil till oss

Innan du tar din krockade bil till skroten, kolla med oss om du kan sälja den i stället. Vi köper gamla och trasiga bilar, begagnade defekta bilar och även krockskadade bilar. Vi kan utvärdera din bil och snabbt ge dig ett bra erbjudande. Att sälja en krockskadad eller trasig bil till oss är smidigt och går snabbt och enkelt. Vi sköter allt pappersarbete och sätter in pengarna direkt på ditt konto. Vårt mål är att hjälpa dig och köpa din begagnade bil, oavsett modell eller skick.  

Snabb & enkel process

1) Kontakta oss via telefon eller fyll i vårt formulär, där du beskriver din bil och dess skick.

2) Om vi är intresserade av din bil så ger vi dig ett erbjudande och bokar in en snabb visning av bilen.

3) Om vi kommer överens så köper vi din bil direkt på plats och du får betalt (med kvitto).

4) Sista steget. Vi tar med oss bilen och sköter allt pappersarbete åt dig.

Trasig eller defekt bil? Den kan fortfarande vara värd pengar

Med tiden säckar de flesta bilar ihop. Om du har en gammal bil som är i dåligt skick, kan du fortfarande sälja den. Kontakta oss så utvärderar vi din bil och ger dig ett ärligt priserbjudande. Vi är en seriös uppköpare av både gamla, defekta och krockskadade bilar.

Sälja en trasig och defekt bil eller laga den?

Vissa bilar kan vara så trasiga och krockskadade att de inte lägre går att reparera. Sådana bilar fyller inte lägre någon funktion och bör i stället skrotas omgående. Men en del trasiga och defekta bilar kan faktiskt repareras och fixas till.

Börja med att ta reda på vad som är felet med just din bil. Enklaste sättet att få en uppfattning kring omfattningen av dess skador, är att ta den till en verkstad. En mekaniker kan då gå igenom din bil och berätta om den är värd att reparera och hur mycket det i så fall skulle kosta. Du kan även begära en uppskattning på hur lång livslängd bilen kan tänkas komma att ha efter en reparation. Då kan du enkelt jämföra kostnaden för reparationen och livslängden, med hur mycket vi är villiga att betala för bilen i dess nuvarande skick. Många gånger är det både enklare och mer ekonomiskt att sälja en trasig bil än att reparera den.

Vi köper begagnade & krockade bilar utan krångel

Sälj din bil till oss utan krångel, du behöver inte ens reparera den innan försäljningen. Vänd dig till oss och vi hjälper dig med precis allting. Vi behöver bara veta lite mer om din bil, som vilken modell det är och i vilket skick bilen befinner sig i. När vi har den informationen kan vi snabbt ge dig en värdering och vad vi är villiga att betala för din gamla bil.  Om din bil har ett värde som understiger 20.000SEK kan det tillkomma en besiktningsperiod. Kontakta oss för mer information redan i dag.